O nama

Sa više od 10 godina iskustva u pružanju usluga biznis korisnicima firma Corto je lideru oblasti dirstibucije vode pomoću water cooler aparata u Bosni i Hercegovini. Sjedište firme Corto d.o.o. je u Sarajevu, a isporuka se vrši i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine. Povjerenje kupaca u uslužnoj industriji veoma je važno jer je riječ o proizvodima za koji se kupci posebno vežu. Svjesni odgovornosti koju imamo marljivo radimo kako bismo pridobili povjerenje klijenata. Trudimo se da naši proizvodi i usluge odgovore potrebama klijenata po pitanju kvalitete. Od 2016. godine ponuda naše firme je proširena, tako da pored vode Aqua Bianca uključuje kafu. Izborom Corto usluga, klijenti pokazuju da brinu za svoje zaposlene, a mi brinemo o svakom korisniku naših proizvoda i usluga. U našoj ponudi nalaze se i aparati za vodu, kao i aparati za kafu, što nam omogućava da izađemo ususret različitim potrebama korisnika koji žele da na svom radnom mjestu imaju kvalitetn uvodu, kafu i čaj.

Dugoročna poslovna saradnja izuzetno je značajna za uspješno poslovanje, zato svoja dugogodišnja partnerstva sa klijentima smatramo privilegijom. Vjerujemo da se povjerenje u uslugu održava kroz efikasnost, korektnost i fleksibilnost, i naš fokus je upravo na ovim vrijednostima.

Kafa

cofee

DOŽIVLJAJ ZA SVA ČULA

Sve počinje pažljivom selekcijom najkvalitetnijiH zrna kafe direktno sa plantaža. Majstorska kreacija ekskluzivnih mješavina različitih zrna kafe i specijalan način prženja, tajne su jedinistvene espresso kafe koja zadovoljava i najkritičnijeg gurmana. Užitak koji oživljava sva čula: puna zlatna krema, izbalansiran okus, intenzivna aroma koja mjenja pauzu za kafu u moment užitka za svaki dan.

Za Vaš ured nudimo Vam besplatan aparat na korištenje u minimalnu mjesečnu potrošnju.

Aquabianca

Aqua Bianca je prirodna negazirana mineralna voda. Zahvaljujući optimalnom odnosu minerala, kalcijuma i magnezijuma i niskom sadržaju natrijuma, Aqua Bianca voda pogodna je za svakodnevnu upotrebu.

Nudimo Vam besplatno korištenje water cooler aparata uz kupovinu 3 galona mjesečno.

aquabianca-img

Teambuilding

Kontaktirajte nas