PRIRODNA IZVORSKA VODA

Aqua Bianca

Aqua Bianca je prirodna negazirana mineralna voda. Zahvaljujući optimalnom odnosu minerala, kalcijuma i magnezijuma Aqua Bianca voda pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Voda Aqua Bianca dolazi sa planine Perun na lokalitetu općine Vareš.

Ukupna mineralizacija vode je mg/l 263,33 što je vrijednosni sinonim za vrhunski kvalitet.

Nudimo Vam na besplatno korištenje aparata za vodu uz kupovinu samo tri galona vode mjesečno.

Naruči

ZAŠTO JE VODA VAŽNA?

Značaj vode

Voda je sastavnica svih živih bića i nezamjenjiv sastojak hrane. Važna je za normalno funkcioniranje ljudskog organizma – sudjeluje u svim biokemijskim reakcijama u organizmu čovjeka i štiti dijelove tijela od udaraca. Čini oko 60 – 70 % tjelesne mase odraslog čovjeka i nešto više kod djece. Stoga je neophodna i važna za život i zdravlje.

Voda sudjeluje u razgradnji i apsorpciji hrane i olakšava probavu, oslobađa organizam od štetnih tvari, izvor je tijelu važnih minerala i elektrolita, regulira tjelesnu temperaturu, služi kao štitnik organa i tijela (zglobova, oka i posteljice nerođenog djeteta u trudnoći) te održava kožu zdravom i usporava starenje.

Koliko je vode potrebno?

Potrebe za vodom ovise o količini unesene hrane i tjelesnoj masi, dobi i tjelesnoj aktivnosti. Dnevno se u umjerenoj klimi u prosjeku preporučuje piti 0,3dl vode po kilogramu tjelesne mase. Vodu treba piti u malim količinama tijekom cijelog dana jer u trenutku kad osjetimo žeđ već smo lagano dehidrirani. Najbolje je vodu držati nadohvat ruke, čime ćemo potaknuti refleksno pijenje.

ANALIZA

Prirodna izvorska voda
Aqua Bianca

Sa niskim sadržajem rastovirih mineralnih materija i natriujma